Context

Torsdag 28 juni, Torgscenen 21:00

Unik konsert med Context på Stadsfesten i Skellefteå 2018. Om ni har följt med i Skellefteås musikliv de senaste åren har förmodligen namnet Context dykt upp vi ett par tillfällen, kanske inte just i stora evenemang på stora scener, utan snarare i kyrkor runt om i norr och Västerbotten.

Musikgruppen Context kommer från Burträsk i Skellefteå kommun och bildades år 2012 genom ett samarbete mellan initiativtagarna och bandmedlemmarna André Malmen och Robert Lindberg och Burträsk Församling.

Idén med Context

Idén med gruppen är att tolka populärmusik ur ett kristet perspektiv både musikaliskt och berättarmässigt, inramat i en färgsprakande ljusshow som lyser upp kyrkorummet. Sammanhanget är viktigt, själva Contexten. Konserterna med Context har varit mycket uppskattade, kyrkorna är fullsatta och publikens reaktioner är överväldigande. Torsdagen den 28 juni kl. 21.00
kommer Context till Stadsfesten i Skellefteå för en unik spelning. Eftersom Context aldrig tidigare gett konserter utanför kyrkans väggar, blir detta tillfälle exklusivt, förmodligen den första och sista spelningen på en festivalscen.

– Det känns både jätteroligt, spännande och lite nervöst förstås, säger Lisa Larsson, en av medlemmarna i bandet. Context kommer att genomföra en konsert anpassad för Stadsfestens stora scen, så ta chansen under torsdagskvällen. Det händer inte igen.

 

Context består av

Gitarr Robert Lindberg
Piano, Sång André Malmén
Piano, Sång Lisa Larsson
Keyboard, Sång Jenny Wahlberg
Bas Johan Andersson
Trummor Dag Holmgren
Ljud Robert Westman
Ljus Emilia Röjås

 

Context på Spotify

https://open.spotify.com/artist/3tkWmg2STpBecu3tRRuiw6

KÖP DINA BILJETTER HÄR!

Se till att spara pengar genom att köpa förköp!

KÖP 3-DAGARSBILJETTER TILL REDUCERAT PRIS!

Vi släpper 500 st exklusiva och attraktiva 3-dagarsbiljetter (tors, fre, lör) till reducerat pris. Först till kvarn! Biljetterna släpps den 3:e december och gäller till 1:a Januari -2019 eller till slutsålt!

OBS! Begränsat antal!