Fredrik Lindström

Torsdag 28 juni Kitteltältet
(After Ski Team tältet)

Vi är glada över att ha en av Sverige mest populära komiker hos oss i Kitteltältet Skellefteå. Fredrik uppträder torsdag kvällstid. Fredrik Lindström har blivit en av landets mest populära personer tack vare sitt sätt att blanda underhållning med folkbildning i sina böcker, föreställningar, TV-program och sommarprat.

Fredriks utläggningar om språket, vårt land, vart resorna går i ”På Spåret” och om allt annat mellan himmel och jord
är alltid lika träffande, alltid lika engagerande och alltid med en stor nypa humor. Fredrik startade sin humorkarriär som busringare i ”Hassan”. Han har skrivit ett tiotal böcker – såväl skönlitteratur som populärvetenskap – regisserat två långfilmer och gjort mängder av hyllade TV-program så som ”Värsta språket”, ”Världens modernaste land”, ”Tänk om” ”Svenska dialektmysterier”.

Men för den allra bredaste publiken är han dock mest känd för sin roll som domare i SVT:s omåttligt populära långkörare ”På Spåret”. Han är också verksam som stand up- och scenkomiker och har skapat några av Sveriges största scenbaserade humorsuccéer på senare år: ”Ljust & Fräscht’”och “ÄGD – vad kostar ett rikare liv?”.

I soloföreställningen ”Svenskar är också människor”, ringar Fredrik in ett av sina absoluta favoritområden: den specifika svenska mentaliteten. Ett ämne som ofta avhandlas när Fredrik, som en av Sveriges mest uppskattade och anlitade föreläsare håller sina föredrag runt om i landet. Komikern, journalisten, författaren, regissören, programledaren och språkhistorikern har fått mängder av priser och utmärkelser genom åren så som årets manliga TV-personlighet, Tage Danielsson-priset Grammis, Karamelodiktstipendiet, Stora Journalistpriset, Natur & Kulturs kulturpris och TV-priset Kristallen.

https://youtu.be/B3yKW6Zzf30

KÖP DINA BILJETTER HÄR!

Se till att spara pengar genom att köpa förköp!

KÖP 3-DAGARSBILJETTER TILL REDUCERAT PRIS!

Vi släpper 500 st exklusiva och attraktiva 3-dagarsbiljetter (tors, fre, lör) till reducerat pris. Först till kvarn! Biljetterna släpps den 3:e december och gäller till 1:a Januari -2019 eller till slutsålt!

OBS! Begränsat antal!