Rita Ora

Lördag 30 juni

Rita Ora är det senaste stjärnskottet på musikhimlen och hon har jämförts med Beyonce och Rihanna. Hennes familj flyttade från Kosovo (dåvarande Jugoslavien) till London i England när hon var ett år gammal. 2009 fick hon skivkontrakt på Jay-Zs skivbolag Roc Nation och har sedan dess släppt flera hitsinglar.

Under sommaren 2012 turnerade Rita tillsammans med Coldplay under deras Europaturné. Debutalbumet ”Ora” innehåller samarbeten med bland andra J. Cole, Will.i.am, The-Dream och den framgångsrika norska duon Stargate, som producerat låtar åt artister som Beyonce, Ne-Yo och Rihanna.

Rita Ora är en av de hetaste artisterna i USA och Europa just nu och mycket av det beror på hennes unika röst där de flesta världsartister stått i kö för att samarbeta med henne. Rita Ora har under 2017-2018 samarbetat med Avicii där hon sjunger på hans hitlåt ”Lonely Together”. För att slutligen nämna andra samarbetspartners som hon jobbat med kan nämnas Ed Sheeran, Avicii, Tinie Tempah, Liam Payne, Charli XCX, Iggy Azalea och Madonna.

Nu är vi extra stolta att kunna presentera Rita Ora på Stadsfesten i Skellefteå, att vi fått Rita Ora till vårt 25 års jubileum -2018 känns STORT avslutar Gunnar Karlsson!

https://youtu.be/u3u22OYqFGo
https://youtu.be/SwL9vOBxeXY
https://youtu.be/4vAf1esMT8s
https://youtu.be/L1l9WST5lXM
https://youtu.be/vQ3XgMKAgxc
https://youtu.be/ksdAs4LBRq8
https://youtu.be/RQUuqbzQVsY
https://youtu.be/Q1fGOG3XXIQ
https://youtu.be/50GQjUZ4P3M
https://youtu.be/uI6VfwBV8Gc
https://youtu.be/N7OPZOBJZyI
https://youtu.be/ExJmET8boVw

KÖP DINA BILJETTER HÄR!

Se till att spara pengar genom att köpa förköp!

KÖP 3-DAGARSBILJETTER TILL REDUCERAT PRIS!

Vi släpper 500 st exklusiva och attraktiva 3-dagarsbiljetter (tors, fre, lör) till reducerat pris. Först till kvarn! Biljetterna släpps den 3:e december och gäller till 1:a Januari -2019 eller till slutsålt!

OBS! Begränsat antal!