Cookies

En kaka (engelska ”cookie”) är en textfil som webbplatser sparar på din dator, surfplatta eller telefon när du besöker en webbplats. En kaka har som uppgift att underlätta navigeringen på en webbsida och att förbättra helhetsupplevelsen av en webbplats. En kaka lämnar elektroniska spår efter ditt surfande när du besöker en viss webbplats.

Stadsfesten använder följande kakor: Google Analytics

Genom att fortsätta att använda denna webbplats godkänner du också att vi använder kakor. Du kan stänga av användningen av kakor i din webbläsare. Läs mer om hur du stänger av kakor via din webbläsares flikar. Att stänga av användningen av kakor kan medföra att webbplatsen inte fungerar optimalt.

Personuppgiftspolicy

GDPR som på svenska översätts till Dataskyddsförordningen ersätter den tidigare Personuppgiftslagen (Pul). GDPR syftar till att ge alla Europeiska länder en likformad datainformationslagstiftning.

Det innebär bland annat att du ska få information om hur dina personuppgifter behandlas. Informationen skall lämnas ut av den personuppgiftsansvariga. Men du kan också begära att informationen ska lämnas ut till dig. En personuppgift kan vara en mängd olika saker; en mejladress, ett fotografi eller dina adressuppgifter och personnummer räknas alla som en personuppgift.

Nyhetsbrev

Stadsfesten samlar in din mejladress när du väljer att registrera dig för vårt nyhetsbrev. Din mejladress är avgörande för attStadsfesten ska kunna skicka nyhetsbreven till din inkorg. Genom att ange din mejladress i fältet för nyhetsbrev ger du Stadsfesten tillgång till din mejladress.

Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet. Din mejladress tas då bort ur Stadsfesten register.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.