Köp biljetter

Stadsfesten 2019 blir kontantfri i entrén!
Stadsfesten blir kontantfri i entrén from 2019 års festival. Vi tar bara kort! Så köp förköp nu så har du smidigare entré till årets Stadsfest!
Serviceavgift tillkommer
Serviceavgift om 30 kr tillkommer på alla förköpsbiljetter. Inställd artist ger ej pengarna tillbaka!

Biljetter

* Stadsfesten råder er köpare att köpa biljetter till STADSFESTEN via www.tickster.com och www.stadsfesten.nu alternativt Skellefteå Turistcenter och inte via andra kanaler då det idag tyvärr finns alltför många oseriösa biljettkanaler på andrahandsmarknaden.

Torsdag

27 juni

Pris vid entré 27/6
Vuxen: 250:-
Ungdom: 150:-

Fredag

28 juni

28/6 –
Vuxen: 595:- | Ungdom: 350:-

Pris vid entré 28/6
Vuxen: 600:- | Ungdom: 400:-

Lördag

29 juni

28/6 –
Vuxen: 595:- | Ungdom: 350:-

Pris vid entré 29/6
Vuxen: 600:- | Ungdom: 400:-

Fredag & lördag

2-dagars

28 - 29 juni

28/6 –
Vuxen: 1100:- | Ungdom: 620:-

Torsdag, fredag & lördag

3-dagars

27, 28, 29 juni

24/6 (efter 18.00) – 27/6 (kl 18.00)
Vuxen: 1150:- | Ungdom: 700:-

Skellefteå Turistcenter

Köp biljetter

Biljetter går även att köpa
via Skellefteå Turistcenter.

Trädgårdsgatan 7
931 31 Skellefteå
Telefon: 0910-45 25 15

Biljettinformation

Entrépris vid grind

Festivalområdet är ej entrébelagt dagtid samt onsdagkväll den 26 juni. Torsdag 27 juni, fredag och lördag 28 samt 29 juni öppnar entréerna kl. 20.00. Du kan självklart lösa entré vid grind men du sparar pengar om du köper förköp.

Vid entrén

Om du köpt din biljett via Tickster tar du med din utskrivna/hemskickade biljett till Stadsfestens entré. I entrén kommer biljettens streckkod att läsas av och du får ditt armband efter att biljetten godkänts. Enkelt och snabbt! Koden är endast giltig första gången den avläses och det går inte att komma in fler gånger på samma biljett.

Kopierade biljetter kommer att upptäckas av Ticksters entrésystem och innehavaren kommer att nekas inträde. Misstänkta bedrägerier kommer att polisanmälas.

E-biljetter

För att köpa en elektronisk biljett till Stadsfesten via nätet behöver du ett VISA eller Mastercard. Har du inte något av de korten kan du köpa biljett genom att du sätter in pengar till Tickster via bankgiro eller betala via internetbank (Nordea, Handelsbanken och Swedbank). När du genomfört ditt köp via nätet kommer en länk att mailas till dig och via den länken kan du ladda ner din biljett.

Vill du inte få biljetten mailad till dig kan du även få biljetten levererad till dig per post mot en kostnad av 26,30 kr. Biljetten kommer i form av en PDF-fil och du behöver gratisprogrammet Acrobat Reader för att öppna filen. Programmet kan du ladda ner här.

Borttappad / förstörd biljett

Tack vare den unika streckkoden på biljetten så är din festivalupplevelse inte förstörd om du råkar ha sönder din biljett. Det är bara att skriva ut PDF-filen en gång till. Om du råkar tappa bort din utskrivna biljett kan du kontakta Tickster och uppge ditt referensnummer så hjälper dem dig med en ny biljett, så länge den ursprungliga biljetten inte blivit inscannad.

Som kund är du ansvarig att kontrollera att datum, tid, plats och pris stämmer med din beställning, du är även ansvarig att kontrollera om något har ändrats inför evenemanget. Köpt biljett återlöses ej, inte heller byten mot annan biljett.

Har du frågor, så ber vi dig kontakta kundtjänst hos Tickster: kundtjanst@tickster.com alt. 0771-47 70 70

Biljettvillkor

  • Ungdom 0-3 år fri entré i målsmans sällskap.
  • Ungdom 4-14 år måste gå i målsmans sällskap för att beträda området, ungdomspriser gäller.
  • Ungdom 15-17 år får beträda området utan målsman, ungdomspriser gäller.
  • Inställd konsert/artist ger ej pengarna tillbaka.
  • Förköpsbiljetterna är rabatterade och finns i begränsat antal.
  • Biljetten är en värdehandling och scannas i entrén, vilket gör att den bara kan användas en gång!
  • Biljetterna byts mot armband i förväg eller i entrén.
  • Ta med giltigt leg!
  • Kom i tid!

Om du råkar tappa bort din utskrivna biljett kan du kontakta Tickster och uppge ditt referensnummer så hjälper dem dig med en ny biljett, så länge den ursprungliga biljetten inte blivit inscannad.